Fira de la Mel a Riner
Període
Primavera
Temàtica
Mel
Territori
Lleida
Comarca
Solsonès
Municipi
Riner
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Mel a Riner

   Riner / Solsonès / Lleida

  02/04/2022 a 03/04/2022  


Fa uns anys, Riner iniciava una aposta cap a les abelles i la mel a través de la Fira de la Mel al Miracle per emmirallar-se i donar-se a conèixer a través d’un producte que és reflex de natura, de qualitat i proximitat, de preservació del medi, de desenvolupament rural, de futur.

L’evolució ha estat del tot satisfactòria. Si la primera edició de la fira comptava el 2016 amb vint parades, en aquesta edició superarem les quaranta, amb la característica distintiva de què totes ofereixen algun producte relacionat amb la mel i les abelles, un fet que la fa única.

La fira es fa gran i, com tot a la vida, evoluciona. Enguany s’eixamplarà cap al nou espai de benvinguda, per omplir-lo de cultura apícola i activitats a l’entorn de la mel.

De nou us convidem a visitar-nos. Hem intentat organitzar una fira que desitgem que sigui del vostre grat i que us sentiu ben acollits. Gaudiu d’un cap de setmana a Riner enmig de la natura i del meravellós patrimoni del Miracle, aquests dies endolcit per la mel.

 

Font: AjRiner


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.