Fira de la Mel a Riner
Data inici
06/04/2024
Data final
07/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Mel
Territori
Lleida
Comarca
Solsonès
Municipi
Riner
Codi Postal
25290
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Mel a Riner

   Riner / Solsonès / Lleida

 06/04/2024 - 07/04/2024 


En aquesta fira es pot comprar i degustar mel i també hi ha productes relacionats amb la mel. Es realitzen tasts, tallers, exposicions, xerrades, etc. També anomenada Fira de la Mel del Santuari del Miracle.

Fa uns anys, Riner iniciava una aposta cap a les abelles i la mel a través de la Fira de la Mel al Miracle per emmirallar-se i donar-se a conèixer a través d’un producte que és reflex de natura, de qualitat i proximitat, de preservació del medi, de desenvolupament rural, de futur.

L’evolució ha estat del tot satisfactòria. Si la primera edició de la fira comptava el 2016 amb vint parades, en aquesta edició superarem les quaranta, amb la característica distintiva de què totes ofereixen algun producte relacionat amb la mel i les abelles, un fet que la fa única.

La fira es fa gran i, com tot a la vida, evoluciona. Enguany s’eixamplarà cap al nou espai de benvinguda, per omplir-lo de cultura apícola i activitats a l’entorn de la mel.

De nou us convidem a visitar-nos. Hem intentat organitzar una fira que desitgem que sigui del vostre grat i que us sentiu ben acollits. Gaudiu d’un cap de setmana a Riner enmig de la natura i del meravellós patrimoni del Miracle, aquests dies endolcit per la mel.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De La Mel Del Santuari Del Miracle Riner Foto 4 Fira De La Mel Del Santuari Del Miracle Riner Foto 3 Fira De La Mel Del Santuari Del Miracle Riner Foto 2 Fira De La Mel Del Santuari Del Miracle Riner Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De La Mel Del Santuari Del Miracle Riner Cartell 2023 Fira De La Mel Del Santuari Del Miracle Riner Cartell 2017Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.