Fira de la Mel a Riner
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Mel

Fira de la Mel a Riner

Riner / Solsonès / Lleida

28/03/2020 > 29/03/2020

Fa quatre anys, Riner iniciava una aposta cap a les abelles i la mel a través de la Fira de la Mel al Miracle per emmirallar-se i donar-se a conèixer a través d’un producte que és reflex de natura, de qualitat i proximitat, de preservació del medi, de desenvolupament rural, de futur.

L’evolució ha estat del tot satisfactòria. Si la primera edició de la fira comptava el 2016 amb vint parades, en aquesta edició superarem les quaranta, amb la característica distintiva de què totes ofereixen algun producte relacionat amb la mel i les abelles, un fet que la fa única.

La fira es fa gran i, com tot a la vida, evoluciona. Enguany s’eixamplarà cap al nou espai de benvinguda, per omplir-lo de cultura apícola i activitats a l’entorn de la mel.

De nou us convidem a visitar-nos. Hem intentat organitzar una fira que desitgem que sigui del vostre grat i que us sentiu ben acollits. Gaudiu d’un cap de setmana a Riner enmig de la natura i del meravellós patrimoni del Miracle, aquests dies endolcit per la mel.

 

Font: http://riner.ddl.net/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...