Fira de la Mel Novella a Colera
Període
Estiu
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Colera
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Mel Novella a Colera

   Colera / Alt Empordà / Girona

  03/07/2022 a 03/07/2022  


Parades dels apicultors de la zona i fira de productes artesans al centre del poble.

A més, a partir del dissabte es dóna el tret de sortida a la Setmana Gastronòmica de la Mel Novella de Colera, durant la qual diversos restaurants de la vila oferiran menús especials amb la mel com a protagonista.

La localitat de Colera celebra un dels seus esdeveniments populars més ben consolidats, la Fira de la Mel Novella. El diumenge els carrers de la vila s’omplen de parades d’artesania que ofereixen des de productes artesanals fins d’altres més relacionats amb els complements i la bijuteria.

A més del vessant més comercial, s’organitza tot tipus de tallers per petits i grans. Un dels més esperat es, l’extracció i envasat de la mel.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.