Fira de la Tardor a Navàs
Temàtica
Artesania
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Navàs

Fira de la Tardor a Navàs

   Navàs / Berguedà / Catalunya Central

  21/10/2018 a 21/10/2018  


La Fira de tardor de Navàs, com la seva germana de primavera, neix el 1933 com una fira de comerç, que el 1982 reorienta cap a l’artesania, i a la qual, en els darrers anys s’hi ha sumat la promoció de productes ecològics i la mostra de la verema.

Inalterable des dels seus orígens, manté la seva celebració el tercer diumenge d’octubre, i avui convida a la trobada amb el comerç local, amb l’art popular i amb el món de la vinya. Una terra i una vinya que ofereix bons vins, però que també és record d’un passat on trobem les senyes d’identitat locals.

El nucli antic del poble, amb la plaça de l’església i la de l’ajuntament com a escenaris centrals, és el marc on es desenvolupa la mostra.

(Font: Turisme de Navàs)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...