Fira del dia de la Terra a Rubí
Data inici
20/04/2024
Data final
20/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Rubí
Espai
Avinguda de Barcelona, plaça Pearson i plaça de la Nova Estació
Codi Postal
08191
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Rubí

Fira del dia de la Terra a Rubí

   Rubí / Vallès Occidental / Barcelona

       Avinguda de Barcelona, plaça Pearson i plaça de la Nova Estació

 20/04/2024 - 20/04/2024 


La Fira de la Terra de Rubí és un esdeveniment destacat que se celebra a la comarca del Vallès Occidental. Aquesta fira té com a objectiu promoure la cultura rural, el medi ambient i els productes artesanals.

És una oportunitat per als visitants de conèixer els productes locals, participar en activitats relacionades amb l’agricultura ecològica, la jardineria, la gastronomia saludable i altres temes relacionats amb la sostenibilitat. La Fira de la Terra de Rubí ofereix una experiència enriquidora per a tota la família i contribueix a mantenir viva la tradició rural i artesanal a la comarca.

La Fira de la Terra és una de les activitats més destacades de la programació, que dona el tret de sortida a la programació. A la fira hi haurà activitats infantils, el mercat tradicional i el mercat d’artesania local, i diferents jocs i tallers amb l’aigua com a protagonista, que posa en relleu l’estat de sequera en el que estem i la importància de fer un ús responsable d’aquest bé escàs.

La 10a edició del Dia de la Terra inclou tot un seguit d’activitats familiars per compartir descobertes i aprenentatges. Des de L’espiell de la fauna de Rubí fins al Geocatxing per l’entorn natural, passant per una proposta per descobrir les abelles i vespes de Rubí o un taller d’estampació botànica.

Consulta aquí la web oficial de Fira del dia de la Terra a Rubí.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Dia De La Terra 2 Dia De La Terra Rubi

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.