Fira del dia de la Terra a Rubí
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Rubí
Espai
Avinguda de Barcelona, plaça Pearson i plaça de la Nova Estació
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del dia de la Terra a Rubí

   Rubí / Vallès Occidental / Barcelona

      Avinguda de Barcelona, plaça Pearson i plaça de la Nova Estació

  30/04/2022 a 30/04/2022  


De 10 a 14 h. L’Ajuntament de Rubí se suma a la celebració del Dia de la Terra organitzant tot un seguit d’activitats que pretenen reforçar el vincle de la ciutadania amb el seu entorn natural.

Exposició i venda de productes agrícoles de la ciutat, productes ecològics i plantes produïdes al viver de la Font del Ferro.

Hi participen: Casa da Fabi, Herbolari de Rubí, Finca Font del Ferro, Francesc Bancells Borràs, La Bona Fruita, Montverd i Sentits de Vida.

Vine a viure un matí amb la terra com a protagonista: jocs i tallers per a infants, dances, animals de granja, activitats d’horticultura, mercat de consum responsable…


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.