Turismarket
Data inici
19/02/2024
Data final
20/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Multisectorial
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Reus
Espai
Recinte Firal
Codi Postal
43201
Recinte Firal
Fira de Reus
Organitzador
Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT)

Turismarket

   Reus / Baix Camp / Camp de Tarragona

       Recinte Firal

 19/02/2024 - 20/02/2024 


TurisMarket és el Saló per als professionals de l’hostaleria i el turisme de Tarragona que reuneix l’oferta més completa del sector de l’hostaleria i turisme, posant a l’abast dels professionals tot el necessari perquè puguin fer front als seus projectes empresarials i als nous reptes d’aquest sector en transformació contínua.

Turismarket comptarà amb més de 60 expositors i el saló estarà organitzat en diferents àrees temàtiques repartides amb més 4.000 m2 d’exposició, estands i demostracions de producte.
Totes les persones interessades en el sector de l’hostaleria i el turisme podran descobrir l’oferta d’empreses dels sectors de l’alimentació, disseny i interiorisme, equipament tècnic, serveis i TIC. A més dels estands amb exposició, també es durà a terme Turismarket TALKS & COOK que comptarà amb presentacions, conferències, tallers, degustacions especials, showcooking…

Consulta aquí la web oficial de Turismarket.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Turismarket. Fira Hostaleria I Turisme Feht 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.