Fira de la Vinyala a Òdena
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Òdena
Espai
Parc de la Font
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Vinyala a Òdena

   Òdena / Anoia / Barcelona

      Parc de la Font

  18/09/2022 a 18/09/2022  


L’objectiu és promocionar una nova fira a Òdena amb la denominació d’un producte típic del municipi, LA VINYALA o “cargol de les vinyes”, acompanyat d’una oferta de productes artesanals. En una primera fase, es volen atraure a Òdena visitants i clients provinents d’Igualada i municipis propers. D’aquesta manera es vol potenciar el comerç i l’hostaleria locals i fer d’Òdena, i per extensió la comarca de l’Anoia, un referent en tots els àmbits que envolten la vinyala.

La vinyala és la varietat de cargol més apreciada culinàriament a Òdena i a la comarca de l’Anoia. Aquesta varietat de cargol, també anomenat cargol de les vinyes ha pres la denominació peculiar i pròpia de vinyala i forma part de l’entorn natural del nostre territori. En altres zones de Catalunya també és conegut com el cargol cristià i, fins i tot, com el cargol jueu. Tot i que actualment encara a Òdena hi ha vinyes i bodegues de renom, l’extensió de vinya havia estat un correu importantíssim en el passat. Així, la vinya i els marges de pedra seca que envolten les vinyes són l’hàbitat natural de les vinyales.

La Fira ofereix una proposta gastronòmica de qualitat amb la modalitat de degustació a càrrec de restaurants acreditats i de qualitat i de la Confraria de la Vinyala. L’oferta es complementa amb postres, cervesa, vi i cava elaborats a Òdena.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.