Fira de l´Abat – Llançà
Període
Estiu
Temàtica
Medieval
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Llançà
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l´Abat – Llançà

   Llançà / Alt Empordà / Girona

  29/06/2019 a 30/06/2019  


L’activitat es concentrarà als carrers principals del Casc Antic i consistirà en oferir tota una sèrie d’activitats pròpies d’un mercat medieval: parades, activitats i espectacles.

Al llarg dels dos dies hi haurà animació pels carrers, espectacles d’aus rapinyaires, jocs gegants, campament medieval, faquirs, etc.

A més, bona part dels comerços llançanencs participaran activament a la iniciativa tot oferint els seus productes al carrer.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.