Fira de les Herbes a Peratallada, Forallac
Data inici
28/04/2024
Data final
28/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Forallac
Codi Postal
17001
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Forallac

Fira de les Herbes a Peratallada, Forallac

   Forallac / Baix Empordà / Girona

 28/04/2024 - 28/04/2024 


El món de les herbes està estretament lligat amb la història, la naturalesa i les tradicions del nostre municipi, és per això que a través d’aquesta fira es pretén donar a conèixer la gran varietat d’herbes que existeixen i el seu ampli ventall d’aplicacions, per la qual cosa la mostra té una marcat caràcter didàctic i pedagògic. Els visitants poden trobar durant tot el dia parades artesanes especialitzades on poden comprar tot tipus d’herbes fresques i seques, plantes medicinals i derivats com ungüents, salses, pans i licors.

Consulta aquí la web oficial de Fira de les Herbes a Peratallada, Forallac.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Les Herbes A Peratallada Foto 4 Fira De Les Herbes A Peratallada Foto 3 Fira De Les Herbes A Peratallada Foto 2 Fira De Les Herbes A Peratallada Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Les Herbes A Peratallada Cartell 2024 Fira De Les Herbes A Peratallada Cartell 2022 Fira De Les Herbes A Peratallada Cartell 2023 Fira De Les Herbes A Peratallada Cartell 2018 Fira De Les Herbes A Peratallada Cartell 2012 Fira De Les Herbes A Peratallada Cartell 2013Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.