Fira de l’Estilogràfica a Barcelona
Data inici
13/04/2024
Data final
14/04/2024
Període
Hivern
Temàtica
Artística
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Carrer pelai 28
Codi Postal
08001
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
PenShow Barcelona

Fira de l’Estilogràfica a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Carrer pelai 28

 13/04/2024 - 14/04/2024 


L’Associació Estilogràfica Barcelona és l’encarregada d’organitzar la XVII Fira anual internacional de l’Estilogràfica (Barcelona Pen Show) a l´hotel Catalonia Ramblas de Barcelona.

Aquesta edició ha estat ampliada a dos dies i a un espai més gran. És una fira internacional de col·leccionistes de plomes estilogràfiques i altres objectes relacionats amb l’escriptura manual com tintes, papers, llapis… Aquest any s’esperen al voltant de 50 expositors nacionals i internacionals, que exposaran i vendran les seves peces antigues i modernes.

Durant la mateixa fira estan programades activitats paral·leles: taller d’escriptura per a nens (aprofitant la importància que se li torna a donar a l’escriptura manual), demostraciò d’escriptura àrab, construcció d’estoigs per a plomes estilogràfiques o taller de tintes.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Estilografica 2024

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Estilografica Barcelona (1) Fira Estilografica Foto (1) Fira Estilografica (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.