Enfila’T Fira dels contes a Terrassa
Data inici
15/03/2024
Data final
16/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Terrassa
Codi Postal
17731
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Enfila’T Fira dels contes a Terrassa

   Terrassa / Vallès Occidental / Barcelona

 15/03/2024 - 16/03/2024 


L’Enfila’T és una fira dels contes que se celebra a Terrassa, i aquesta quarta edició es dur a terme del 15 al 20 de març. El nom de la fira fa referència al passat tèxtil de la ciutat i a la manera d’iniciar una història amb una frase introductòria, mentre que la T majúscula fa referència al nom de la ciutat.

Les activitats començen el divendres 15 a la llibreria Cinta a les 7 de la tarda, amb la presentació de l’obra “La nit en què les lletres es van alliberar” a càrrec de l’autor Pep Duran, una sessió de contes adreçada a adults.

El dissabte 16, des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda a la Plaça de la Torre del Palau, es  dur a terme una mostra d’autors i il·lustradors terrassencs de contes.

A les 12 del migdia del mateix dissabte, es  realitza una conversa amb l’autor Josep Górriz. Durant tota la jornada, es van fer tallers a càrrec de Vet Aquí Que. La fira també té com a objectiu visualitzar les petites llibreries independents de la ciutat, amb la participació de les llibreries Bambú i Colors. A més, l’editorial convidada d’aquesta edició va ser Excellence Editorial, que edita àlbums il·lustrats, i també va estar present la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Enfilat 2024 Cartell

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Enfilat TerrassaInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.