Festival de Titelles a Barcelona
Data inici
16/03/2024
Data final
16/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Artística
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Poble Espanyol
Codi Postal
08038
Recinte Firal
Poble Espanyol
Organitzador
Poble Espanyol

Festival de Titelles a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Poble Espanyol

 16/03/2024 - 16/03/2024 


Torna el Festival de Titelles de Barcelona! Podreu gaudir d’espectacles de sala i de carrer durant tot el dia. A més, hi haurà altres sorpreses que us trobareu mentre passegeu per tot el recinte. Gaudireu de més de 44 funcions a càrrec de més de 12 companyies i 10 escenaris diferents. Titelles tradicionals, de fil, itinerants, zona de jocs infantils, tallers, foodtrucks… Viureu històries apassionants i la màxima diversió!

Els artesans del Poble han preparat tallers artesanals per als més petits i per als més grans relacionats amb el Festival de Titelles. Podràs conèixer en primera persona oficis centenaris de la mà de professionals que fa anys que s’hi dediquen.

Consulta aquí la web oficial de Festival de Titelles a Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Festival De Titelles A Barcelona Foto 4 Festival De Titelles A Barcelona Foto 3 Festival De Titelles A Barcelona Foto 2 Festival De Titelles A Barcelona Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festival De Titelles A Barcelona Cartell 2024 Festival De Titelles A Barcelona Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.