Fira de l’estudiant a Manresa
Data inici
19/03/2024
Data final
22/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Educació, Formació i Ocupació
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Manresa
Codi Postal
08241
Recinte Firal
Fira de Manresa

Fira de l’estudiant a Manresa

   Manresa / Bages / Barcelona

 19/03/2024 - 22/03/2024 


La Fira de l’Estudiant és un espai d’Orientació acadèmica, formativa, ocupacional que dona un pes específic a l’oferta educativa de les comarques del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès.

Explora els vídeos de tota l’oferta educativa que després de l’ESO i fins a l’accés al món laboral, pots trobar a les comarques del BagesBerguedàMoianès i Solsonès. Consulta el calendari amb totes les activitats recollides: jornades de portes obertes als centresorientació educativa i xerrades i tallers.

La Fira de l’Estudiant se celebra des de l’any 1993, en què va tenir lloc la primera edició a iniciativa de l’entitat juvenil Bloc, amb la col·laboració de l’Institut Lacetània.

Des dels seus inicis, a l’Aula 2000, fins a l’actualitat, al Palau Firal de Manresa, la Fira de l’Estudiant ha anat creixent tant en nombre de centres participants i volum de públic assistent, com en institucions implicades, oferta d’informació i assessorament, activitats i propostes d’acompanyament i, sobretot, en il·lusió i compromís.

D’aquella primera Fira en queda el format actual, encara avui plenament útil, vigent i eficaç. Es tracta d’un model transversal i proper, que es proposa informar i orientar els estudiants i les famílies des de la pluralitat i la proximitat, amb la complicitat dels centres educatius i de les institucions del territori.

Consulta aquí la web oficial de Fira de l’estudiant a Manresa.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Estudiant Manresa (1) Fira Manresa Estudiant (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Cartell Bo Cartell Fira Estudiant 2021Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.