Fira Comarcal de Primavera a Campllong
Data inici
05/04/2024
Data final
07/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Campllong
Codi Postal
17459
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Campllong

Fira Comarcal de Primavera a Campllong

   Campllong / Gironès / Girona

 05/04/2024 - 07/04/2024 


Després de més d’un quart de segle d’existència continuada, la Fira Comarcal de Primavera de Campllong s’ha consolidat com un referent dins del món comercial, agrícola i ramader de la comarca del Gironès i de tot Catalunya. La tradició i la modernitat es donen la mà en aquesta trobada que visiten més de 30.000 persones.

Anualment, el primer cap de setmana després de Setmana Santa, la Fira de Campllong ofereix una diversitat d’actes a un públic molt nombrós i es converteix en un veritable aparador de l’activitat econòmica i social, no solament del municipi de Campllong i rodalies, sinó de tota la comarca del Gironès.

Tota la seva vitalitat es mostra a l’espai dedicat, com cada any, a la Fira Comercial (espais exteriors i estands a la carpa coberta), a les parades de venda de productes artesans, demostració d’oficis artesanals, exposicions de maquinària agrícola i industrial antiga i actual, mercat d’ocasió, etc. Totes aquestes activitats es complementen amb exhibicions i concursos que, juntament amb l’oferta comercial, atrauen al nombrós públic visitant.

L’organització de la Fira treballa al llarg de l’any per tal de seleccionar una variada oferta d’actes i activitats amb l’objectiu d’acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants i fer difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.

 

Consulta aquí la web oficial de Fira Comarcal de Primavera a Campllong.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Campllong 4 (1) Fira Campllong 1 (1) Fira Campllong (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Comarcal De Primavera A Campllong Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.