Barcelona Beer Festival
Data inici
22/03/2024
Data final
24/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Fira Internacional de Barcelona
Codi Postal
08004
Recinte Firal
Fira de Barcelona
Organitzador
BEER EVENTS S.L.

Barcelona Beer Festival

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Fira Internacional de Barcelona

 22/03/2024 - 24/03/2024 


El Barcelona Beer Festival és un esdeveniment anual que celebra la cultura de la cervesa a Barcelona. Aquest festival reuneix cerveseries artesanes locals i internacionals per oferir als amants de la cervesa una àmplia varietat de sabors i estils.

Amb una gran selecció de cerveses, els visitants tenen l’oportunitat de tastar i descobrir noves i emocionants opcions. A més de la degustació de cerveses, el Barcelona Beer Festival ofereix activitats com xerrades, maridatges de cervesa amb menjar, música i altres esdeveniments relacionats amb el món de la cervesa.

És una oportunitat única per als aficionats a la cervesa de gaudir de l’artesania cervesera, conèixer els productors i compartir la passió per aquesta beguda. Amb un ambient animat i festiu, el Barcelona Beer Festival és una cita destacada per als amants de la cervesa a la ciutat condal.

Dins de tota aquesta oferta, si algú es troba indecís sobre quina cervesa triar, pot acostar-se i demanar ajuda als “Beer Informers”. Aquests experts orienten als aficionats més novells en funció del que estan buscant i dels sabors que més els agraden. Es poden reconèixer fàcilment pel seu vestit, ja que porten chalecos de color groc. Amb aquest servei, es busca assegurar que tothom trobi la cervesa perfecta per al seu gust.

 

 

Consulta aquí la web oficial de Barcelona Beer Festival. Falten 19 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Barcelona Beer Festival Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.