Fira d’Artés
Data inici
06/04/2024
Data final
07/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Artés
Codi Postal
08271
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament d'Artés

Fira d’Artés

Foto de Fira d’Artés

   Artés / Bages / Barcelona

 06/04/2024 - 07/04/2024 


Amb una superfície d’exposició de 52.000 m2, més de 50 expositors i prop de 30.000 visitants, la Fira d’Artés va creixent i innovant any rere any. Els vehicles nous i d’ocasió i la maquinària agrícola comparteixen un cap de setmana amb un munt d’activitats, convertint la fira en un espai multisectorial i popular.

Fira Artes Foto 1

La Fira d’Artés és una mostra del dinamisme econòmic, cultural i social del municipi d’Artés i la comarca del Bages. L’origen del format actual el trobem el 1961, quan va néixer com a fira del vehicle usat i maquinària agrícola. El passeig Diagonal d’Artés, per la seva llargada i amplitud, passava a ser l’epicentre d’aquest nou esdeveniment comercial que ben aviat els habitants van sentir com a festa nostrada.

Fira Artes 2

Avui en dia el certamen ha esdevingut multisectorial, tot i que el pes de l’exposició continua recaient el sector de l’automoció (tant vehicles nous com d’ocasió) i la maquinària agrícola, sectors amb els quals és un referent arreu de la comarca.

L’Ajuntament d’Artés gestiona, coordina i organitza directament aquest certamen que, juntament amb la Festa de la Verema del Bages  (primer cap de setmana d’octubre) s’han convertit en els dos esdeveniments més multitudinaris que acull el municipi.

Consulta aquí la web oficial de Fira d’Artés.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4.3]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D'artés Cartell 2024 Min Fira D'artés Cartell 2023 Fira D'artés Cartell 2018 Fira D'artés Cartell 2015 Fira D'artés Cartell 2013Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.