Fira del conill i l’artesania a Vilafant
Data inici
07/04/2024
Data final
07/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Vilafant
Codi Postal
17740
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Vilafant

Fira del conill i l’artesania a Vilafant

   Vilafant / Alt Empordà / Girona

 07/04/2024 - 07/04/2024 


La Fira del  Conill de Vilafant torna amb més de 80 artesans. A banda de la Mostra gastronòmica i la fira de l’artesania, tot d’activitats, tallers, concert, maridatge, jocs infantils… per a joves, grans i famílies.

  • Mostra gastronòmica, el tiquet de degustacions amb 8 vals (5 de cuina del conill, 1 d’arròs de conill, 1 de postres amb “cues de conill” , i vi/aigua) costa 9 € i el podreu adquirir a l’estand d’informació de la Fira del Conill a la Plaça Major.


  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Del Conill I L’artesania De Vilafant Foto 1 Min Fira Del Conill I L’artesania De Vilafant Foto 2 Min Fira Del Conill I L’artesania De Vilafant Foto 3 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Del Conill I L'artesania A Vilafant Cartell 2024 Fira Del Conill I L'artesania A Vilafant Cartell 2023 Fira Del Conill I L’artesania De Vilafant Cartell 2018 Min Fira Del Conill I L’artesania De Vilafant Cartell 2017 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.