La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu
Data inici
15/12/2023
Data final
17/12/2023
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Cardedeu
Codi Postal
08440
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu

La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu

   Cardedeu / Vallès Oriental / Barcelona

 15/12/2023 - 17/12/2023 


La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu consistirà en un recinte firal ple de parades amb articles tradicionals de Nadal i una gran quantitat de torrons, tant de Cardedeu com de fora. Més enllà dels clàssics torrons i dolços, el torró artesà de borrego de Cardedeu, creat l’any 2000 i fet a base de massapà i comí, és una compra gairebé obligada de la fira.

Organitzada per l’Associació de Veïns del Centre Vila amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament, és la successora de l’antiga “Fira dels Torrons”, que des de temps immemorial es celebra en aquesta Vila.

Acostumen a instal·lar-s’hi més d’un cententar de parades amb una àmplia oferta de productes artesans i articles nadalencs, essent el protagonista el “Torró Artesà de Borrego de Cardedeu”, elaborat pels mestres pastissers de la Vila.

Consulta aquí la web oficial de La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.