Fira de Lutiers a Cervera
Període
Primavera
Temàtica
Música
Territori
Lleida
Comarca
Segarra
Municipi
Cervera
Espai
Auditori Municipal
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Lutiers a Cervera

   Cervera / Segarra / Lleida

      Auditori Municipal

  20/07/2022 a 20/07/2022  


Com la funda d’un instrument, l’històric edifici de la que fou única Universitat a Catalunya, ha acollit la Fira de Lutiers a Cervera en les últimes edicions. Enguany, a causa de la COVID-19, el certament s’emplaça a l’Auditori Municipal i se centra en unes Jornades dedicades a la Guitarra i el Mestre Emili Pujol, que complementen les classes magistrals de guitarra del XL Curs Internacional de Música de Cervera.

Els assistents poden apreciar i provar les diferents escoles artesanes d’arcs i instruments, així com gaudir de l’atenció i assessorament dels principals Mestres Lutiers Catalans, que acompanyen el visitant en una fira oberta, íntima i exclusiva.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.