Fira de Nadal a Igualada
Data inici
06/12/2023
Data final
10/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Espai
Nucli antic
Codi Postal
08700
Recinte Firal
Fira Igualada
Organitzador
Fira d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada

Fira de Nadal a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

       Nucli antic

 06/12/2023 - 10/12/2023 


La Fira, amb les tradicionals casetes de fusta, estarà instal·lada als carrers del centre d’Igualada els dies 6, 8, 9 i 16 de desembre, en horari de matí i tarda, el 7 i el 15 només a la tarda i els dies 10 i 17 de desembre al matí. La mostra oferirà tot tipus d’articles nadalencs com ara decoració, pessebres i figures, tions, plantes i arbres, a més d’artesania i alimentació, entre d’altres.

A més, els dissabtes, 9 i 16 de desembre, els infants podran fer cagar el tió, a partir de les sis de la tarda. Per tal d’evitar cues, les famílies que hi vulguin participar hauran de recollir un tiquet prèviament. El podran demanar els divendres 8 o 15 de desembre a la tarda, o bé el mateix dissabte de l’activitat fins a exhaurir tiquets, a la caseta d’informació de Fira d’Igualada, ubicada a la Plaça de l’Ajuntament.

La tradicional Fira de Nadal està organitzada per Fira d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de la Comissió de festes del Barri de la Font Vella.

Horari:
Dies 6, 8, 9 i 16 de desembre, matí i tarda
Dies 7 i 15 de desembre, tarda
Dies 10 i 17 de desembre, matí  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Nadal A Igualada Cartell 2023 Fira De Nadal A Igualada Cartell 2022Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.