Fira de Nadal a Santa Eulàlia de Ronçana
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Santa Eulàlia de Ronçana
Espai
Plaça Onze de Setembre
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Santa Eulàlia de Ronçana

   Santa Eulàlia de Ronçana / Vallès Oriental / Barcelona

      Plaça Onze de Setembre

  11/12/2022 a 11/12/2022  


Diumenge de 9 a 19h, Santa Eulàlia viurà de nou la Fira de Nadal a la plaça Onze de Setembre i el carrer Mare de Déu de la Salut. Hi haurà diverses parades d’artesania, objectes de regal i decoració de Nadal, entre d’altres, i es repartirà brou de Nadal elaborat pel bar-restaurant La Bimba, que també cuinarà una paella. A més, com a novetat d’enguany es podran veure demostracions de diferents oficis.

Al llarg del matí, d’11 a 14h, es podrà passejar amb cotxes de cavalls, una activitat a càrrec d’Amics del Cavall. Després de l’espectacle de ball de Trackdance, a les 12.30h, amb l’Esplai Santaka i els Gegants, tota la família podrà anar a buscar el Tió i a les 13h hi haurà el concert vermut amb Rambalaya.

A la tarda, els més menuts podran gaudir de l’espectacle infantil “Buscant el Tió”, a les 16h a càrrec d’H6Clown, i del contacontes a les 17h. A partir de les 18h, hi haurà la cantada de nadales de les escoles i la Coral de Santa Eulàlia de Ronçana, seguida de la xocolatada a càrrec de Ronçana Comerç Actiu.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.