Fira de Nadal a Tivissa
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Ribera d'Ebre
Municipi
Tivissa
Espai
nucli antic
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Tivissa

   Tivissa / Ribera d'Ebre / Terres del'Ebre

      nucli antic

  08/12/2022 a 10/12/2022  


Fira entorn a la decoració, gastronomia i productes nadalencs. Els carrers, carrerons i places del nucli antic de Tivissa s’ompliran d’expositors i mostraran la realitat cultural i social del poble de Tivissa, amb una gran varietat de productes locals, gastronomia, artesania, comerç i altres activitats com degustacions de vi, exposicions, animacions, tallers, demostracions, tomb amb ponis, atraccions per als més petits i altres actuacions per amenitzar la fira.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.