Fira de Nadal i Reis a L´Hospitalet de Llobregat
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
L'Hospitalet de Llobregat
Espai
entre C/Enric Prat de la Riba i C/Provença.
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal i Reis a L´Hospitalet de Llobregat

   L'Hospitalet de Llobregat / Barcelonès / Barcelona

      entre C/Enric Prat de la Riba i C/Provença.

  11/12/2022 a 07/01/2023  


A l’hivern es celebra la Fira de Nadal i Reis a la rambla Marina de l’Hospitalet de Llobregat. Acull parades artesanes de productes ben diversos com roba, complements de bijuteria, joguines, sabons i essències naturals, pedres gravades i productes alimentaris.

Es el tradicional mercat de carrer amb parades d’artesania, roba, complements, joguines i alimentació. Allà hi podrem trobar tot el que necessitem per decorar la llar de Nadal i altres productes típics d’aquest dies.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.