Fira de plantes del Segle XXI a Castellar del Vallès
Data inici
09/03/2024
Data final
09/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Castellar del Vallès
Espai
Edifici La nau
Codi Postal
08211
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Institut de Jardineria i Agricultura LES GARBERES

Fira de plantes del Segle XXI a Castellar del Vallès

   Castellar del Vallès / Vallès Occidental / Barcelona

       Edifici La nau

 09/03/2024 - 09/03/2024 


L’objectiu de la jornada és donar a conèixer plantes i varietats a emprar, especialment aquelles adaptades al clima mediterrani i a les noves condicions climàtiques.

A la fira hi haurà venta i intercanvi de plantes mediterrànies poc comunes i de col·lecció, llavors i planter de varietats tradicionals. Paral·lelament es realitzaran xerrades i tallers relacionats amb la temàtica com la creació de jardins sense reg, les plantes que creixen pel rodal i altres plantes d’ús medicinal. També es realitzarà una jornada tècnica PATT sobre les llavors de varietats tradicionals i les oportunitats que ofereixen.

Jornada tècnica sobre experiències en la creació i gestió de jardins i espais verds al SXXI. Amb la participació de paisatgistes i jardiners d’àmplia trajectòria i renom: Cristóbal Elgueta Maranovic Enginyer Forestal i paisatgista Xilè, Marti Franch i Batllori Enginyer Agrícola i Paisatgista i Carles Garcia i Paterna mestre jardiner i Cap de jardins i espais verds de Malgrat de Mar.

Consulta aquí la web oficial de Fira de plantes del Segle XXI a Castellar del Vallès.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Fira De Plantes Del Segle Xxi A Castellar Del Vallès Foto 2 Fira De Plantes Del Segle Xxi A Castellar Del Vallès Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Plantes Del Segle Xxi A Castellar Del Vallès Cartell 2024 Fira De Plantes Del Segle Xxi A Castellar Del Vallès 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.