Fira de Romeus a Monistrol de Montserrat
Període
Hivern
Temàtica
Medieval
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Monistrol de Montserrat
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Romeus a Monistrol de Montserrat

   Monistrol de Montserrat / Bages / Barcelona

  25/01/2020 a 26/01/2020  


ROMEUS és una festa nascuda amb la voluntat de donar rellevància a una tradició que Monistrol de Montserrat manté des del segle XVI.
El vot que la vila va fer a Sant Sebastià fa més de 500 anys i que ha perdurat fins els nostres dies, amb el Ball del Bo-Bo com a tresor patrimonial, ha donat peu a que el darrer cap de setmana de la Festa Major d’Hivern, enguany els dies 25 i 26 de gener es celebri ROMEUS. Aquests dos dies els carrers de la vila es transformen en el Monistrol del s. XVI.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.