Fira de Nadal de Sant Tomàs a Blanes
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Costa Brava
Comarca
Selva
Municipi
Blanes
Espai
nucli històric
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Nadal de Sant Tomàs a Blanes

   Blanes / Selva / Costa Brava

      nucli històric

  21/12/2022 a 21/12/2022  


Al llarg de tot el dia s’instal·la una 70ena de parades al nucli històric, amb articles d’artesania, alimentació, decoració, roba, joguines i regals, així com d’entitats i associacions.

La Fira de Sant Tomàs, una de les tradicions nadalenques més longeves a Blanes, se celebra cada any coincidint amb el 21 de desembre, el dia que marca l’inici de la nova estació hivernal.

La Fira de Sant Tomàs és una fira centenària que originàriament es dedicava a la venda de bestiar i posteriorment s’hi incorporaren abrics, mantes, paraigües, etc. Ja en l’època actual es converteix en una fira comercial enfocada al producte nadalenc i en la que es pretén revitalitzar el comerç de la vila.

Actualment, el nombre de participants supera les 130 parades, entre les quals hi podem trobar un ampli ventall de productes: alimentació, articles de Nadal, artesania, joguines i moltes entitats de la vila que aprofiten el marc de la fira per a donar-se a conèixer.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.