Fira de Santa Tecla a Berga
Període
Tardor
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Catalunya Central
Comarca
Berguedà
Municipi
Berga
Espai
Passeig de la Industria
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Santa Tecla a Berga

   Berga / Berguedà / Catalunya Central

      Passeig de la Industria

  17/09/2022 a 18/09/2022  


Santa Tecla ha esdevingut una fira d’abast nacional i de referència en els productes del món rural i les seves cadenes de valor. Posa en valor el producte local i visualització del potencial econòmic de la ramaderia del Berguedà. Trobareu mostra animal de races autòctones com a dipòsit d’una diversitat genètica que cal preservar, ja que constitueixen la base ideal per a l’establiment i la preservació de sistemes sostenibles de producció ramadera, i contribueixen de forma destacada al manteniment d’ecosistemes de gran valor paisatgístic i ecològic.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.