Fira del Conte de Tordera
Data inici
21/10/2023
Data final
21/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Literatura
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Tordera
Codi Postal
08490
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar-hi   

Fira del Conte de Tordera

   Tordera / Maresme / Barcelona

 21/10/2023 - 21/10/2023 


La Fira del Conte de Tordera es presenta com un esdeveniment que aplega tot un seguit d’expositors, activitats i tallers relacionats amb el món de la lectura i el foment de la creativitat en la població, en general, i en les famílies i els infants, en particular.
En aquest marc de singularitat, qualitat i dinamisme, s’habilita un espai de trobada de llibreters, il·lustradors i expositors, juntament amb un espai d’animació des d’on es duen a terme gran part de les actuacions i els espectacles programats, i un espai de tallers per als més menuts.

La fira se celebrarà a l’entorn de la plaça de l’Església, comptarà amb parades d’editors, il·lustradors i artesania i es complementarà amb una programació d’activitats adreçada al públic familiar. Entre les actuacions d’aquest any hi haurà contacontes amb la Sílvia Serra, amb la Cristina Noguer, amb la companyia Vivim del Cuento, tallers de lettering, familiars i l’actuació musical del grup Ambauka, entre moltes d’altres activitats

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.