Fira del Llibre del Pirineu a Organyà
Període
Estiu
Temàtica
Literatura
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Alt Urgell
Municipi
Organyà
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Llibre del Pirineu a Organyà

   Organyà / Alt Urgell / Alt Pirineu

  02/09/2022 a 04/09/2022  


Els carrers porticats del centre històric dOrganyà tornaran a omplir-se de llibres de muntanya, espectacles literaris, lectures en veu alta, tallers, concursos, taules rodones, conta-contes, jocs infantils, música en viu i altres propostes culturals i lúdiques que conformaran un programa pensat per a un públic molt ampli. Els actes ja començaran divendres al vespre i lactivitat firal comprendrà de dissabte al matí fins diumenge a migdia.

(Font: Ajuntament d’Organyà)

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.