Fira del Llibre Ebrenc a Móra d’Ebre
Data inici
24/05/2024
Data final
26/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Ribera d'Ebre
Municipi
Móra d'Ebre
Codi Postal
43740
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Móra d'Ebre

Fira del Llibre Ebrenc a Móra d’Ebre

   Móra d'Ebre / Ribera d'Ebre / Terres del'Ebre

 24/05/2024 - 26/05/2024 


El riu Ebre com a pretext cultural i no només com a accident geogràfic. L’Ebre també influeix en la història, l’economia i sobretot en el tarannà de la gent que hi viu a la vora. Per tant, també marca la literatura que s’hi crea.

La Fira del Llibre Ebrenc ha forjat una DO literària amb olor de llibre i de riu projectant dins i fora de les Terres de l’Ebre autors i obres de qualitat amb segell ebrenc sense complexos.

A la Fira del Llibre Ebrenc, també anomenat l’altre Sant Jordi de Móra d’Ebre, hi podreu trobar més de 2.500 títols de temàtica ebrenca des dels clàssics com Bladé, Moncada o Arbó, fins a les noves fornades com Esteve, Rojals o Todó, i les últimes novetats. Presentacions i jornades de debat sobre el llibre i el món editorial.

(Font: Litterarum)

Consulta aquí la web oficial de Fira del Llibre Ebrenc a Móra d’Ebre. Falten 3 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.