Fira del Llibre a Mataró
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Mataró
Espai
Plaça de Santa Anna
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Llibre a Mataró

   Mataró / Maresme / Barcelona

      Plaça de Santa Anna

  22/04/2022 a 23/04/2022  


La Fira del Llibre s’instal·larà en la seva ubicació habitual, la plaça de Santa Anna, el divendres 22 d’abril i el mateix dia de Sant Jordi de 9h a 21h. Ho farà sense control d’aforament ni un recorregut preestablert com l’any passat. El 23 a les 12 del migdia, tindrà lloc la Diada Castellera amb la Colla Castellera de Figueres com a convidada. A la tarda hi haurà la Trobada de gegants, gegantes i nans de Mataró  Durant tot el dia també es farà la tradicional visita guiada a l’Ajuntament de la mà dels regidors. El diumenge 24 al Pati del Cafè nou la 46a edició del Llibre Gegant de Contes.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.