Fira del Llibre Únic a Barcelona
Temàtica
Literatura
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Barcelona

Fira del Llibre Únic a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Fàbrica Lehmann | Consell de Cent, 159, Barcelona

  11/06/2022 a 11/06/2022  


El proper dissabte 11 de juny arriba una nova edició de la Fira del Llibre Únic, un festival anual impulsat per l’editorial Comanegra dedicat al llibre de fons. El festival comptarà amb 11 editorials de referència que triaran un sol dels seus títols publicats i el presentaran a la fira amb una activitat original que permeti reivindicar el llibre de fons, donar-li una segona vida i posar en valor els llibres ja publicats.

La fira tindrà lloc a la Fàbrica Lehmann de Barcelona des de les 11h a les 20h i també comptarà amb la implicació de llibreters i distribuïdors que dedicaran un espai privilegiat de les llibreries als llibres únics escollits per les editorials.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...