Fira del pa i la xocolata a Sant Gregori
Data inici
19/11/2023
Data final
19/11/2023
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Sant Gregori
Codi Postal
17150
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del pa i la xocolata a Sant Gregori

   Sant Gregori / Gironès / Girona

 19/11/2023 - 19/11/2023 


La Fira del Pa i de la Xocolata és un dels esdeveniments populars més emblemàtics i coneguts del municipi de Sant Gregori.
Des de l’any 2006 es celebra cada any al mes de novembre i s’organitza conjuntament entre l’Ajuntament de Sant Gregori i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Sant Gregori Vall de Llémena.

Fira destinada a la venda i degustació de productes de xocolata, pa i els seus derivats. És una fira destinada al públic familiar, amb espai lúdic per a la mainada: tallers de xocolata i pa, espectacles, jocs tradicionals, xocolatada popular, i moltes altres activitats. Durant tota la diada degustació de productes. La temàtica principal com el seu nom indica és de productes derivats de la farina, sobretot pa però també tot tipus de dolços i de productes elaborats amb cacau.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Del Pa I La Xocolata A Sant Gregori Foto 1 (1) Fira Del Pa I La Xocolata A Sant Gregori Foto 21 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Del Pa I La Xocolata A Sant Gregori Cartell 2023 Fira Del Pa I La Xocolata A Sant Gregori Cartell 2019 (1) Fira Del Pa I La Xocolata A Sant Gregori Cartell 2015 (1) Fira Del Pa I La Xocolata A Sant Gregori Cartell 2013 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.