Fira del Tap i el Suro a Cassà de la Selva
Data inici
17/06/2023
Data final
18/06/2023
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Cassà de la Selva
Codi Postal
17244
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Tap i el Suro a Cassà de la Selva

   Cassà de la Selva / Selva / Girona

 17/06/2023 - 18/06/2023 


La Fira del Tap és un esdeveniment temàtic, sectorial i amb projecció internacional que durant un cap de setmana posa de rellevància el món del suro, un producte molt arrelat a la majoria de municipis del voltant de les Gavarres, especialment a Palafrugell i a Cassà de la Selva.

A Cassà de la Selva podràs viure l’experiència completa de descobrir d’on surten els taps de suro que fan de guardians de les millors ampolles de vi i cava del món. Podràs veure el viatge que el tap fa des dels boscos d’alzinars a les empreses transformadores, fins arribar a la taula dels restaurants. T’adonaràs que la indústria surera és encara viva al municipi i veuràs, a través de la ruta del suro, la important empremta arquitectònica, cultural, social i gastronòmica que ha deixat a Cassà.

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.