Fira del Tap i el Suro a Cassà de la Selva
Data inici
15/06/2024
Data final
16/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Cassà de la Selva
Codi Postal
17244
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Tap i el Suro a Cassà de la Selva

   Cassà de la Selva / Selva / Girona

 15/06/2024 - 16/06/2024 


La Fira del Tap i el Suro se celebra a Cassà de la Selva, un municipi situat a la comarca del Gironès. Aquesta fira té com a objectiu principal posar en valor la tradició surera de la zona, que ha estat una part fonamental de la seva economia i cultura durant molts anys.

Durant la fira, els visitants poden descobrir tot el procés de producció del suro, des de l’extracció de l’escorça dels alzines sureres fins a la fabricació de taps i altres productes derivats. Es fan demostracions en directe d’aquestes tècniques tradicionals, permetent als assistents veure de prop el treball dels mestres surers.

A més dels estands d’exposició i venda de productes de suro, la fira inclou una varietat d’activitats per a tots els públics. Hi ha tallers artesanals on es pot aprendre a treballar el suro, conferències i xerrades sobre la importància del suro en l’economia local i la seva contribució a la sostenibilitat i conservació del medi ambient. Gaudiu de més de 40 activitats programades durant la Fira del Tap i el Suro!

La Fira del Tap i el Suro també ofereix activitats lúdiques i culturals, com ara actuacions musicals, espectacles de teatre de carrer i exposicions d’artesania local. Per als més petits, es programen tallers educatius i jocs tradicionals relacionats amb el món del suro.

La gastronomia també té un paper destacat en la fira, amb una àmplia oferta de degustacions de productes locals maridats amb vins i caves de la regió, molts dels quals utilitzen taps de suro produïts a Cassà de la Selva.

 

Consulta aquí la web oficial de Fira del Tap i el Suro a Cassà de la Selva.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Fira Tap I El Suro 2 (1) Fira Tap I El Suro (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Tap Suro 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.