Fira d’Herbes i Cuina del Bosc a Setcases
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Setcases
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira d’Herbes i Cuina del Bosc a Setcases

   Setcases / Ripollès / Girona

  18/06/2022 a 18/06/2022  


Just quan l’entorn muntanyenc està en la seva màxima esplendor i es prepara per oferir tota mena de productes naturals.
A la fira mercat s’hi podrà trobar herbolaris i professionals dedicats a l’obtenció de matèries primeres a partir de plantes, amb les que elaboren diferents productes com: ungüents, olis, sabons, cremes, plantes medicinals… Així mateix, s’hi podran trobar parades d’artesans que vendran productes alimentaris, decoratius, etc.

A partir de les 17 h es presentarà el programa “Commemorem la Vall”.
On aquest any, es dedica a la cultura botànica de la Vall de Camprodon. I es presenta el projecte “Setcases, poble botànic”. On Beatriu Tenas exposarà la participació del municipi de Setcases al projecte europeu transfronterer Floralab. Un projecte sobre la conservació de la flora del Pirineu Oriental a banda i banda de la frontera


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.