Fira DO Conca de Barberà – Festa de la Verema a l’Espluga de Francolí
Període
Estiu
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Conca de Barberà
Municipi
L'Espluga de Francolí
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira DO Conca de Barberà – Festa de la Verema a l’Espluga de Francolí

   L'Espluga de Francolí / Conca de Barberà / Camp de Tarragona

  28/08/2020 a 30/08/2020  


La 50a edició de la Festa de la Verema DO Conca de Barberà serà una edició sense recinte firal per prevenció a la Covid19 amb diversos actes descentralitzats.

El municipi de la Conca de Barberà dóna el tret de sortida a la verema amb una festa que se celebra des de fa 42 anys. Hi trobareu una mostra i degustació de vins, tasts, la cursa de portadores i un concurs de piada femenina en què les dones hauran de demostrar la seva habilitat trepitjant raïm.

Setmana_728x90px


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.