Fira d’ocupació Di-Capacitat i Talent “Sí, i millor” a Barcelona
Període
Primavera
Temàtica
Professional
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira d’ocupació Di-Capacitat i Talent “Sí, i millor” a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  11/03/2020 a 12/03/2020  


FIRA AJORNADA. Degut als esdeveniments per la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, la Generalitat de Catalunya mitjançant Resolució adopta mesures de caire organitzatiu en el col.lectiu de professionals que donen suport a les persones amb discapacitat que afecta directament al desenvolupament de la Fira Sí, i Millor, motiu pel qual ens veiem amb la responsabilitat com organització d’ajornar la realització de la Fira.

La Fira “Si, i millor” és una ocasió única per millorar les capacitats personals i, per tant, les possibilitats de contractació de les persones amb discapacitat.

Al llarg de les dues jornades tenen lloc un conjunt de tallers, ponències i taules rodones per millorar les capacitats i les eines personals per a l’èxit en la recerca de feina.

Professionals de prestigi i formadors experimentats oferiran als assistents les seves recomanacions per a la incorporació al món laboral.

Font: https://guia.barcelona.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.