Fira d’entitats a Sant Cugat del Vallès
Data inici
03/12/2023
Data final
03/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sant Cugat del Vallès
Espai
Plaça d'Octavià
Codi Postal
08172
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira d’entitats a Sant Cugat del Vallès

   Sant Cugat del Vallès / Vallès Occidental / Barcelona

       Plaça d'Octavià

 03/12/2023 - 03/12/2023 


De 10 a 14h. També anomenada Fira del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat ‘Som especials, com tothom’. Totes les persones que s’acostin a la plaça podran gaudir d’un concert del grup Árboles Amarillos, sessió de zumba amb Grup Catalònia, la lectura del manifest, i showcooking en viu amb l’Aula Gastronòmica.

Les activitats que formaran part de la Fira compten amb la complicitat d’entitats socials, esportives i culturals de la ciutat, les quals oferiran una desena d’activitats.

Amb la participació de les següents entitats: Taller Jeroni de Moragas, Fundació Catalònia Creactiva, ONCE, Fundació Privada Jeroni de Moragas, Família Amic, Infinits Somriures, Cooperativa Estel, Acompanya’m, T-OIGO, DAPSI, ACIC, Club Muntanyenc SC, AFA, AVAN, UESC, Nexe Fundació, Amputats Sant Jordi, Fundació Salut Plus, Rotary Club, Mira-sol CF, Maria Hidalgo (Joan Robots) i LAFACT.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira D'entitats A Sant Cugat Del Vallès Foto 1 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D'entitats A Sant Cugat Del Vallès Cartell Dia Persones Discapacitat MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.