Fira Forastoc a Palamós
Període
Hivern
Temàtica
Comerç local
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Palamós
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Forastoc a Palamós

   Palamós / Baix Empordà / Girona

  07/03/2020 a 07/03/2020  


Sota el lema “embalar l’hivern”, Foraestoc és una fira al comercial on els comerços associats a Fecotur exposen a cel obert els productes de la temporada d’hivern a preu més rebaixat que a les actuals rebaixes. Als clients que facin les compres aquest dia, se’ls obsequiarà amb un val per anar a un dels bars o cafeteries col·laboradors/es a prendre una xocolata desfeta gratuïta.

De 10.00 a 21.00h » C. Major, C. Cervantes, Plaça dels Arbres, C. Dídac Garrell, C. Nou, C. Roda, C. Mauri Vilar i Tauler i Servià.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.