Fira Futur a Masquefa
Període
Hivern
Temàtica
Educació i Formació
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Masquefa
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Futur a Masquefa

   Masquefa / Anoia / Barcelona

  12/03/2020 a 12/03/2020  


FIRA AJORNADA. La Fira oferirà als visitants estands d’oferta formativa, espais d’experiències i punts d’orientació personalitzada; i tot, amb la participació directa d’instituts, acadèmies, serveis d’orientació, cossos de seguretat i institucions que mostraran diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.