Fira Gastronòmica de la Sénia
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
La Sénia
Espai
Nucli antic
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Gastronòmica de la Sénia

   La Sénia / Montsià / Terres del'Ebre

      Nucli antic

  07/05/2022 a 08/05/2022  


Quan arriba el bon temps donem la Benvinguda a la Fira Gastronòmica de la Sénia . La fira s’ha convertit en una mostra gastronòmica de referència A les Terres de l’Ebre i la Taula del Sénia.

A la Fira Gastronòmica gaudireu d’una extensa mostra d’expositors agroalimentaris, de les tradicionals curses de cavalls i corregudes de burros, de la mostra d’oficis antics de l’entorn, de la Ruta de la Tapa Creativa i de les Jornades Gastronòmiques del Recapte.

(Font: Ajuntament de la Sènia)

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.