Fira Infantil de Nadal a Cornellà de Llobregat
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Cornellà de Llobregat
Espai
Recinte Firal
Fira de Cornellà
Com arribar a la Fira   

Fira Infantil de Nadal a Cornellà de Llobregat

   Cornellà de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

  22/12/2022 a 31/12/2022  


8.300 metres quadrats de superfície dedicats als més petits amb una àmplia oferta per a menors d’entre 2 i 12 anys. Zona de castells inflables, tallers, ludoteca, esport, karaoke… Tot perquè els nens i nenes gaudeixin de les seves vacances nadalenques.

Al desembre arriba una nova edició de la Fira Infantil de Nadal, el saló lúdic, educatiu i infantil de Fira de Cornellà. Enguany el Parc Esportiu Llobregat tornarà a acollir per segon any consecutiu, la fira.

Com ja és tradició, el saló acollirà diferents activitats: atraccions, castells inflables, tallers de tota mena, jocs de taula, etc.

Una gran oferta lúdic i educativa per a menors entre 3 i 12 anys.

Fira Infantil de Nadal 2022

Dies oberts al públic: Del 22 al 31 de desembre 2022

25 i 26 de desembre tancat

Horari: d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.