Fira Internacional del Cistell a Salt
Temàtica
Artística
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Salt

Fira Internacional del Cistell a Salt

   Salt / Gironès / Girona

      Plaça de la Vila

  02/10/2021 a 03/10/2021  


L’any 1997, l’Ajuntament de Salt i l’Associació Catalana de Cistellers i Cistelleres de Catalunya van posar en marxa una iniciativa que ha convertit el municipi en un espai de trobada per a la recuperació, coneixement i difusió de l’art cisteller. Des de llavors, cada primer cap de setmana d’octubre es reuneixen a Salt artesans procedents de diferents llocs dels Països Catalans, de la resta de l’Estat i, en els darrers anys, cistellers procedents d’altres països europeus com Alemanya, França, Irlànda o el Regne Unit i, fins i tot, sudamericans, com Colòmbia en l’edició de 2012. La Fira Internacional del Cistell de Salt ha significat un esdeveniment que va més enllà dels valors artesanals i culturals. Darrera la Fira batega una dimensió comunitària que sense cap mena de dubte s’ha convertit en un dels elements que millor expliquen el seu arrelament i la seva celebració. També es significatiu el seu emplaçament, el cor del Barri Vell de Salt, on veïns i veïnes s’uneixen a la cel·lebració engalanant balcons, patis i carrers amb elements que evoquen els materials vinculats a l’ofici de la cistelleria i viuen la Fira com una festa de carácter social i comunitari. (Font: FiradelCistell)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...