Fira del Formatge de Pastor a Taüll
Data inici
26/08/2023
Data final
27/08/2023
Període
Estiu
Temàtica
Formatges
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Alta Ribagorça
Municipi
La Vall de Boí
Codi Postal
25320
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Formatge de Pastor a Taüll

   La Vall de Boí / Alta Ribagorça / Alt Pirineu

 26/08/2023 - 27/08/2023 


Antigament anomenada Fira Internacional del Formatge, pretén reunir els millors productors de formatge d’arreu d’Europa per tal de compartir, tastar i conèixer en profunditat la cultura del formatge. Se celebra el tercer cap de setmana d’agost.

Durant aquest mes d’agost, la fira s’ubicacarà en tres poblacions de Catalunya nord tot creant una ruta. La primera parada serà a Salardú durant el 10, 11 i 12 d’agost, la segona serà a Esterri d’Àneu durant el 16 i 17 d’agost i la última parada serà a Taüll durant el 24, 25 i 26 d’agost.

La Fira comptarà amb la participació d’una vintena de productors de procedències i tipologies diferents. Es podran trobar referències nacionals i internacionals. L’esdeveniment combina tradició, cultura i gastronomia; tot, al voltant del formatge. Així doncs, és tota una experiència pel visitant el tast de diferents sabors, textures i aromes de formatges d’orígens molt diversos.

La Fira Internacional del Formatge és una festa que promou els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu, creant complicitat entre productors i consumidors.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.