Fira Internacional del Formatge
Data inici
10/08/2018
Data final
12/08/2018
Període
Estiu
Temàtica
Formatges
Territori
Lleida
Comarca
Val d'Aran
Municipi
Naut Aran
Codi Postal
25598
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Internacional del Formatge

   Naut Aran / Val d'Aran / Lleida

 10/08/2018 - 12/08/2018 


La Fira Internacional del Formatge pretén reunir els millors productors de formatge d’arreu d’Europa per tal de compartir, tastar i conèixer en profunditat la cultura del formatge.

Durant aquest mes d’agost, la fira s’ubicacarà en tres poblacions de Catalunya nord tot creant una ruta. La primera parada serà a Salardú durant el 10, 11 i 12 d’agost, la segona serà a Esterri d’Àneu durant el 16 i 17 d’agost i la última parada serà a Taüll durant el 24, 25 i 26 d’agost.

La Fira comptarà amb la participació d’una vintena de productors de procedències i tipologies diferents. Es podran trobar referències nacionals i internacionals. L’esdeveniment combina tradició, cultura i gastronomia; tot, al voltant del formatge. Així doncs, és tota una experiència pel visitant el tast de diferents sabors, textures i aromes de formatges d’orígens molt diversos.

La Fira Internacional del Formatge és una festa que promou els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu, creant complicitat entre productors i consumidors.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.