Summer Cheese Fest
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Temàtica
Formatges

Summer Cheese Fest

Llançà / Alt Empordà / Girona

07/08/2018 > 09/08/2018

Potser no és un dels aliments més nostrats, però sí que un dels més presents a la taula empordanesa. El formatge és un dels pilars mestres de la cuina mediterrània, però també un dels productes més universals i més versats de la nostra història. La seva elaboració és ancestral en innumerables indrets del globus, una universalitat que es tradueix en incomptables varietats, de tots els gustos, olors i colors.

Llançà acull el SUMMER CHEESE FEST, un esdeveniment que pretén reunir els millors productors de formatge per tal de compartir, tastar i conèixer en profunditat la cultura del formatge. Serà una festa que promourà els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu, creant complicitat entre productors i consumidors. Tot això, combinat amb una programació d’activitats i actes de caràcter familiar relacionats amb aquest producte culinari.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...