Summer Cheese Fest
Període
Estiu
Temàtica
Formatges
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Llançà
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Summer Cheese Fest

   Llançà / Alt Empordà / Girona

  07/08/2018 a 09/08/2018  


Potser no és un dels aliments més nostrats, però sí que un dels més presents a la taula empordanesa. El formatge és un dels pilars mestres de la cuina mediterrània, però també un dels productes més universals i més versats de la nostra història. La seva elaboració és ancestral en innumerables indrets del globus, una universalitat que es tradueix en incomptables varietats, de tots els gustos, olors i colors.

Llançà acull el SUMMER CHEESE FEST, un esdeveniment que pretén reunir els millors productors de formatge per tal de compartir, tastar i conèixer en profunditat la cultura del formatge. Serà una festa que promourà els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu, creant complicitat entre productors i consumidors. Tot això, combinat amb una programació d’activitats i actes de caràcter familiar relacionats amb aquest producte culinari.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.