Fira Literària Joan Cid i Mulet a Tortosa
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Literatura

Fira Literària Joan Cid i Mulet a Tortosa

Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre

10/04/2019 > 13/04/2019

(dates de l’edició 2019 no confirmades)

Des de fa uns quants anys els lectors de les Terres de l’Ebre poden fer un tast de les novetats editorials dels autors locals a la Fira Literària Joan Cid i Mulet. Un certamen que organitza l’Entitat Descentralitzada de Jesús en homenatge a aquest escriptor nadiu.

Durant tres dies es programen un ampli ventall d’activitats per tot el municipi relacionades amb el món del llibre i la literatura. A més de conferències, presentacions, recitals, taules rodones o lectura de contes, els carrers també s’omplen d’estands de llibreries i institucions de tota la zona. La fira aplega nombrosos escriptors, editors, llibreters i representants de tot l’àmbit sociocultural del territori.

(Font: Catalunya.com)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...