Fira Literària Joan Cid i Mulet a Tortosa
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Tortosa
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Literària Joan Cid i Mulet a Tortosa

   Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre

  10/04/2019 a 13/04/2019  


(dates de l’edició 2019 no confirmades)

Des de fa uns quants anys els lectors de les Terres de l’Ebre poden fer un tast de les novetats editorials dels autors locals a la Fira Literària Joan Cid i Mulet. Un certamen que organitza l’Entitat Descentralitzada de Jesús en homenatge a aquest escriptor nadiu.

Durant tres dies es programen un ampli ventall d’activitats per tot el municipi relacionades amb el món del llibre i la literatura. A més de conferències, presentacions, recitals, taules rodones o lectura de contes, els carrers també s’omplen d’estands de llibreries i institucions de tota la zona. La fira aplega nombrosos escriptors, editors, llibreters i representants de tot l’àmbit sociocultural del territori.

(Font: Catalunya.com)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.