Fira Lliga’t a la Terra! a Santa Eulàlia de Ronçana
Data inici
20/04/2024
Data final
20/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Santa Eulàlia de Ronçana
Espai
Centre Cívic La Fàbrica
Codi Postal
08187
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana

Fira Lliga’t a la Terra! a Santa Eulàlia de Ronçana

   Santa Eulàlia de Ronçana / Vallès Oriental / Barcelona

       Centre Cívic La Fàbrica

 20/04/2024 - 20/04/2024 


La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Diputació de Barcelona  i la Xarxa de productes de la Terra, amb la col·laboració de l’Associació Llavors Orientals  i l’Horta del Molí d’en Vendrell.

Al llarg de tot el dia es podrà participar en diferents activitats, com tallers i xerrades, i comprar planters de varietats locals recuperades de tomàquets i altres productes del Vallès.

En aquesta XII edició a la Fira lliga’t a la terra i al Mercat del planter es podrà comprar   varietats locals de tomàquets, d’ horta, de  plantes aromàtiques i medicinals i  d’arbustos.

Durant tot el dia hi hauran parades amb productes dels pagesos de la comarca i podreu comprar als nostres productors gran diversitat de productes com  embotits, hortalisses de temporada, formatges, llegums, conserves, cervesa artesana i pa.

Al llarg de tot el matí es faran diversos tallers   i activitats que es podrà participar de forma gratuïta.

La venda del planter aquest any es farà a través de diferents parades, on podreu comprar les varietats antigues de tomàquets i altres hortalisses.

Tothom que ja hagi fet la demanda de planter a través de la web de l’Associació Llavors Orientals, podrà passar a recollir la seva comanda durant el matí del diumenge.

Consulta aquí la web oficial de Fira Lliga’t a la Terra! a Santa Eulàlia de Ronçana.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Lliga't A La Terra! A Santa Eulàlia De Ronçana Cartell 2024 Fira Lliga't A La Terra! A Santa Eulàlia De Ronçana Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.