Fira de l’Oli Baronia de Cabacés
Període
Tardor
Temàtica
Oli
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Priorat
Municipi
Cabacés
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de l’Oli Baronia de Cabacés

   Cabacés / Priorat / Terres del'Ebre

  04/12/2022 a 04/12/2022  


La Fira de l’Oli Baronia de Cabacés ofereix a tots els que visiteu la població nombroses parades de productors d’oli local a més de gran varietat d’activitats per a totes les edats en un entorn de gran tradició cultural i agrària.

La població de Cabacés celebra un any més la tradicional Fira de l’Oli Baronia de Cabacés. Durant els dies de la fira els visitants podran passejar i gaudir d’aquest producte en les diverses parades dels productors locals.

La fira es complementa amb activitats per a totes les edats, com espectacles d’animació al carrer, visites guiades al patrimoni del poble, collita d’olives, tallers d’elaboració d’oli, jocs per a la mainada i dinar i ball popular.

També es podran visitar el Museu Miquel Montagud, on s’exposen reproduccions de El Greco i obres originals de Miquel Montagud Borja (1897-1984); l’església de la Nativitat de Maria (s. XVII), de la qual destaca el retaule gòtic (s. XIV-XV); el molí de la Cooperativa, i el patrimoni arqueològic local.

La Fira de l’oli Baronia de Cabacés està organitzada per Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés i l’Ajuntament de Cabacés. Per a la comoditat dels visitants, els que comprin oli podran recollir-lo a la sortida del poble.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.