Fira de l’Oli Baronia de Cabacés
Data inici
05/12/2022
Data final
08/12/2022
Període
Tardor
Temàtica
Oli
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Priorat
Municipi
Cabacés
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés

Fira de l’Oli Baronia de Cabacés

   Cabacés / Priorat / Terres del'Ebre

 05/12/2022 - 08/12/2022 


La Fira de l’Oli Baronia de Cabacés ofereix a tots els que visiteu la població nombroses parades de productors d’oli local a més de gran varietat d’activitats per a totes les edats en un entorn de gran tradició cultural i agrària.

La població de Cabacés celebra un any més la tradicional Fira de l’Oli Baronia de Cabacés. Durant els dies de la fira els visitants podran passejar i gaudir d’aquest producte en les diverses parades dels productors locals.

La fira es complementa amb activitats per a totes les edats, com espectacles d’animació al carrer, visites guiades al patrimoni del poble, collita d’olives, tallers d’elaboració d’oli, jocs per a la mainada i dinar i ball popular.

També es podran visitar el Museu Miquel Montagud, on s’exposen reproduccions de El Greco i obres originals de Miquel Montagud Borja (1897-1984); l’església de la Nativitat de Maria (s. XVII), de la qual destaca el retaule gòtic (s. XIV-XV); el molí de la Cooperativa, i el patrimoni arqueològic local.

La Fira de l’oli Baronia de Cabacés està organitzada per Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés i l’Ajuntament de Cabacés. Per a la comoditat dels visitants, els que comprin oli podran recollir-lo a la sortida del poble.

Consulta aquí la web oficial de Fira de l’Oli Baronia de Cabacés.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.