Fira Medieval a Peratallada, Forallac
Període
Tardor
Temàtica
Medieval
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Forallac
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Medieval a Peratallada, Forallac

   Forallac / Baix Empordà / Girona

  01/10/2022 a 02/10/2022  


Fira Medieval

Forallac ( La Vila de Peratallada )

Peratallada és l’escenari d’aquesta fira ambientada en l’edat mitjana, en què els carrers s’omplen de representacions, contacontes i personatges antics. Al centre del poble s’instal·len les parades d’artesans i el mercat, i s’hi fan demostracions d’oficis tradicionals.

Per als nens i nenes, hi ha rondallaires a la via pública. També s’hi fan demostracions d’oficis antics i recreacions històriques, així com altres activitats culturals.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.