Fira Modernista del Penedès a l’Arboç
Període
Primavera
Temàtica
Modernista
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Penedès
Municipi
L'Arboç
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Modernista del Penedès a l’Arboç

   L'Arboç / Baix Penedès / Camp de Tarragona

  04/05/2019 a 05/05/2019  


FIRA AJORNADA. La Fira Modernista del Penedès, creada i concebuda per l´Ajuntament de l´Arboç, ha estat des dels seus inicis una clara aposta estratègica del municipi per posicionar-se com la capital del Modernisme al Penedès i com una de les principals destinacions de turisme cultural. De fet, el jove certamen arbocenc, amb només 6 edicions, s´ha consolidat com un dels més importants de Catalunya.

De tota la programació de la Fira Modernista, ha estat la denominada “Marató de Teatre d´Època al Carrer”, l´acte més seguit i aplaudit des de les primeres edicions. Com cada any, la Fira Modernista presentarà moltes novetats que l´organització anirà revelant en properes dates.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.